Monday, March 9, 2015

Post ini...

Sekian kalinya nak update blog. nasib baik ingat lagi password. Kalau tak, makin bersawang. Ingat nak delete je tapi banyak sangat kenangan dalam tu. Kali ni mesti nak update selalu. Biar la tiada yang baca. sekurang-kurangnya aku ada catatan kenangan walaupun hanya untuk diri sendiri. P/S : sedang layan MALIQ 7 D'essentials ... Dan ketika.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)